Sfeerbeeld

badkamer & toilet

Vogels tegel- en klusbedrijf is gespecialiseerd in het compleet renoveren van bestaande badkamers en toiletruimten. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor uw nieuwbouwproject. Wij nemen u de complete zorg uit handen en zorgen ervoor dat alle benodigde werkzaamheden op tijd en zorgvuldig worden uitgevoerd. Uiteraard allemaal in overleg met u, zodat u er zo min mogelijk last van ondervindt.

U bent natuurlijk vrij in u keuze van de badkamer of toilet. Vogels tegel- en klusbedrijf kan - indien u wenst - adviseren over de inrichting van uw badkamer of toilet. Kortom, voor uw complete badkamer en/of toilet bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk hier een aantal referenties of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.
project: renovatie badkamer

Deze badkamer hebben we grondig verbouwd. Om te beginnen hebben we al het oude sanitair gedemonteerd. Daarna de oude tegelvloer verwijderd.

Vervolgens hebben we naar wens van de klant een afzuiginstallatie geplaatst en betimmerd, om deze later te voorzien van gipsplaten om deze mee te kunnen stucen. Nadat we het leidingwerk verlegd hadden zijn we het inbouw reservoir, bad en douchebak gaan plaatsen. Daarna zijn we de toiletombouw, badwand en douchemuur gaan metselen. Toen dit gereed was konden we de vloer- en wandtegels gaan plaatsen.

Als laatste de montage van het sanitair en elektra. Alles netjes afgekit en het resultaat is een mooie badkamer en een zeer tevreden klant!

Klik op de foto's hieronder voor een impressie.

pic lijn pic lijn pic
lijn   lijn   lijn
pic lijn pic lijn pic
lijn   lijn   lijn
pic lijn pic lijn