Sfeerbeeld

keuken

Het juist monteren en stellen van een nieuwe keuken is vakwerk. Vogels tegel- en klusbedrijf heeft de kennis en ervaring in huis om uw nieuwe keuken vakkundig te plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Ikea keukens.

Vervanging van een keuken in een bestaande woning geeft vaak veel overlast, doordat u vaak een bepaalde tijd zonder keuken zit. Er moet immers vaak leidingwerk verlegt of vervangen worden, electriciteit aangelegd worden en wanden voorzien worden van glad pleisterwerk. Wij zorgen dat alles in een zo kort mogelijke tijd gerealiseerd wordt, zodat u snel van uw nieuwe keuken kunt genieten.

Vogels tegel- en klusbedrijf zorgt dat uw keuken gebruiksklaar wordt geïnstalleerd, geheel naar u wens!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.
project: l-vormige ikea keuken

Dit project bestond uit het verwijderen van de oude keuken, weghalen van een tussenmuur en plaatsing van de nieuwe keuken inclusief combi-oven, gasfornuis koelvriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap met koolstoffilter (buisloos).

Na het uitbreken van de tussenmuur en het verwijderen van de keuken hebben we het leidingwerk (gas, water en electriciteit) netjes in de bestaande muren weggewerkt en alle aansluitingen op de juiste plaats gemaakt. Nadat we de wanden mooi glad gestuced hadden zijn we na enkele dagen droogtijd begonnen met het plaatsen van de nieuwe keuken.

Klik op de foto's hieronder voor een impressie.

pic lijn pic lijn pic
lijn   lijn   lijn
pic lijn pic lijn